top of page

I centrum av vår filosofi står hantverket.

Vi tror på att varje klippning är en konstform, och varje kund är ett levande konstverk.

Våra erfarna frisörer är dedikerade till att förstå dina unika behov och skapa en personlig look som kompletterar din stil och personlighet.

Kreativitet & unikhet

Kom, 
Besök oss!

Vi hälsar dig välkommen till Salong Eriksberg, där varje besök är en resa mot skönhet och självuttryck. Boka din tid idag för en unik upplevelse av hantverket i en avslappnad atmosfär.

Vi ser fram emot att skapa konst tillsammans med dig!

We looove this!

Vår passion för hantverket genomsyrar allt vi gör. Varje klippning och behandling utförs med precision och skicklighet, resultatet av års erfarenhet och ständig strävan efter excellens.

Hantverk och Expertis

Vi förstår att varje individ är unik. Därför tar vi oss tid att lyssna och skapa en skräddarsydd upplevelse för varje kund. Ditt hår är en konstnärlig uttrycksform, och vi är här för att förstärka det på bästa möjliga sätt.

Individuell Anpassning

Vår salong är en plats för avkoppling och välbefinnande. Vi strävar efter att skapa en lugn atmosfär där du kan känna dig bekväm och förtroendeingivande.

Avslappnad Atmosfär

Från klassiska klippningar till de senaste trenderna, våra frisörer behärskar hantverket för att skapa en stil som passar just dig.

Vi är stolta över att inte bara följa de senaste trenderna utan också att sätta dem. Vårt team är dedikerat till att hålla sig uppdaterat med de senaste teknikerna och stilarna inom frisörvärlden.

Vår typ av Frisyrer

bottom of page